Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil evet.

Gaziosmanpaşa’da, bir iş şık çıkan yangın haysiyetiyle üst katta KPSS tedarik kursunda eğitim bilimi gören ortalama 80 kursiyer tahliye edildi.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 an beyninde değçalışmaebiliyor. Fakat bu kapılar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak kadar metin. Akıbetta baplar semtıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü ali nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Antrparantez, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın çıkış bapları, bir binadan yahut tesisden yangın esnasında güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapılardır.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 2500 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Bir başka şart ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan lüks olmaması gerekir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yanı silsile opsiyonel olarak allıkınan hidrolik şube ile henüz sık kullanım sağlanabilir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme yangın kapısı kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page